Oldalunk cookie-kat használ. Weboldalunk böngészésével Ön beleegyezik, hogy számítógépén / mobil eszközén cookie-kat tároljunk.

Menu

 

Hűségprogram
Hűségprogram

 

!!! A HŰSÉG KIFIZETŐDIK !!!

 

A hűség a bizalom jele. Bízzon termékeinkben és szolgáltatásainkban. Ezek nem csak üres szavak. Hűségprogramunk akciókat, árengedményeket biztosít törzsvásárlóinknak.

V.I.P. ügyfél

Minden vevő, aki 100 euró felett vásárol 7% árengedményt kap. Az ettől nagyobb értékű megrendelésekkel e - mailben forduljon hozzánk. Árengedményünk minden V.I.P. ügyfelünk vásárlására vonatkozik, függetlenül a jövendő megrendelésektől. Mi odafigyelünk V.I.P. ügyfeleinkre!

Art SCHOOL kliensek

Minden alap, közép és magas képzésű művész iskola, amely regisztrálja magát ezzel az ŰRLAPPAL, 10% - os árkedvezményben részesül a regisztrálás egész periódusa alatt. Ugyanakkor ezek az iskolák lehetőséget kapnak tőlünk számla általi fizetés módra. A számlát az áru kézbesítésékor kapják.

 

 

Feltételek az árengedményekre

Különböző árengedmények nem kombinálhatóak (pl. TOP termék és V.I.P. ügyfél), mert már az egyik árengedmény megvalósult (amelyik magasabb értékű).

Az engedményeket a teljes, hiteles regisztráláskor a vevő rendelkezésére bocsájtjuk. Ügyintézőink weboldalainkon fenntartják a visszautasítási jogot az engedményekre, amennyiben a megrendelők nem tartják be a vásárlási feltételeket. A feltétel az árengedményre megrendeléskor valósul meg (vagyis fizetéskor). Visszamenőleg nem elfogadható az engedmény.


Létrehozva: www.eshop-gyorsan.hu

NGFmODc