Kezdőlap » Festővásznak » Feszített vásznak » Feszített lenvászon 20X100 cm


    

Feszített lenvászon 20X100 cm

len vásznak

Új

Készleten

 

Elérhetőség: Nálad OTTHON 4 - 6 munkanapon belül
Cikkszám: XVLPL_20x100
információk / rendelés: 06 70 664 9672 (hétfő-péntek 8:00 - 15:30)
Parametr 2: len 400g/m2 - elsőosztályú vászon
Válassza ki a len vászon méreteit
Total (nettó) : 2 701 Ft
Total (bruttó) (27 %):
3 430 Ft

Vásárolni kívánt mennyiség:
  ks  

Ezeket a termékeket ajánljuk

 

 

Feszített lenvászon

 

Ez az első osztályú festővászon 100 % tiszta lenből készült, előre elkészített dupla alapozó bevonattal. A vászon négyzetmétertömege 400 g/m?, szerkezete közepes nagyságú (12,5 x 12,5 szálak/m?) és alkalmas minden típusú festmény készítésre (olaj, akril, akvarell és tempera festékek használatára).

 

A vászon univerzális előkészítése egy réteg természetes ragasztóval és két réteg Gesso alapozóval biztosítja a vászon kiváló tapadási tulajdonságait az akril és olajfestékek tapadására. A Gesso akril alapozó magas nedvesség elleni ellenállóképességet biztosít a vászonnak, megőrzi a vászon rugalmasságát és tartós kötését.

 

Mint a vászon, úgy a keret is tisztán természetes anyagokból készült, rámákból, melyek könnyű, de tömör ökológiai erdőkből származó fenyőfa lécekből készültek. A keret önmagában nem tartalmaz fagörcsöket, ennek köszönhetően a vászonnal történő munka során nem kell az ujjakba ment szálkáktól tartani.

 

A keret méretei 3,5 x 2 cm és a minőségi központi megerősítésnek köszönhetően (a nagyobb vászonoknál kereszt megerősítés) nagyon stabil. Minden festővászonunk csomagjában ingyen bükkfa ékek vannak az esetleges megfeszítéshez.

 

Minden vászon géppel csomagolt, hogy a szállítás során előfordulható legapróbb sérülés nélkül legyen Önöknek kézbesítve. Garantáljuk Önöknek az első osztályú minőséget, semmi kínai gyártmányt!

OWQwOG